collapse

Author Topic: Forex Accurate  (Read 34076 times)

Offline vernon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • Forex Accurate
Forex Accurate
« on: January 15, 2011, 05:29:32 PM »
If anyone want to know more about ForexAccurate.com, I would be happy to offer support and answer questions.



Click the chart above to see trade-by-trade updated in real time.
« Last Edit: January 27, 2011, 01:24:25 AM by vernon »

Offline bobby1971

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
Re: Forex Accurate
« Reply #1 on: January 17, 2011, 12:07:20 PM »
Thanks. I will test it.

Do you have a recommendation which trading system I should follow ?

Offline vernon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • Forex Accurate
Re: Forex Accurate
« Reply #2 on: January 19, 2011, 03:47:35 PM »
It's better to start with a conservative/moderate trading system.

You can also combined several trading systems into 1 portfolio.

For example these are the available Moderate trading systems



then combined into 1 Portfolio (Moderate Trading Style) as below



You can also combine a Conservative trading system with a Moderate trading system. But do not combine with an Aggressive trading system.
« Last Edit: February 01, 2011, 01:08:37 AM by vernon »

Offline jsp

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 553
Re: Forex Accurate
« Reply #3 on: January 19, 2011, 04:43:27 PM »
It looks like these are managed trading accounts, not EAs. 

Offline bobby1971

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
Re: Forex Accurate
« Reply #4 on: January 20, 2011, 11:39:59 AM »
It looks like these are managed trading accounts, not EAs.  

It's more like Leo Trader where the trader send the signals through the EA.
The EA then open/close the position.
I have problem with the installation, but their support quickly detecting and solving my problem.
So far, so good, it's running now. I will report my trades result later.
« Last Edit: January 20, 2011, 12:00:26 PM by bobby1971 »

Offline dencor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 471
Re: Forex Accurate
« Reply #5 on: January 20, 2011, 01:30:11 PM »
Initial Review:  The first time I installed the copier, it failed to work!! >:(  I thought, Oh No, here we go again (anybody else experience the Udaytrading/Standardpips fiasco's?).  After several email exchanges with support (very timely responses  ;D), it was determined that that the problem was on their end and a new installation file was released which functioned properly.  The copier has an on screen display of the master account (I'm testing "Goliath") open trade positions.  All of the trades thus far (2 closed, 5 open) have replicated to my demo account within a pip or two of the master acct value.  As of now, functionality gets an A+.  Profitability is yet to be determined  :-\.

Currently, there is no tentative price schedule listed on the website, so it is hard to determine how large of an acct will be needed to justify the service.

Offline tbroncog

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 203
Re: Forex Accurate
« Reply #6 on: January 20, 2011, 03:51:16 PM »
Initial Review:  The first time I installed the copier, it failed to work!! >:(  I thought, Oh No, here we go again (anybody else experience the Udaytrading/Standardpips fiasco's?).  After several email exchanges with support (very timely responses  ;D), it was determined that that the problem was on their end and a new installation file was released which functioned properly.  The copier has an on screen display of the master account (I'm testing "Goliath") open trade positions.  All of the trades thus far (2 closed, 5 open) have replicated to my demo account within a pip or two of the master acct value.  As of now, functionality gets an A+.  Profitability is yet to be determined  :-\.

Currently, there is no tentative price schedule listed on the website, so it is hard to determine how large of an acct will be needed to justify the service.


Thanks for the update! :)

Offline fpu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 438
Re: Forex Accurate
« Reply #7 on: January 20, 2011, 05:25:16 PM »
The trade copier seems quite stable and a lot more professional than leo trader pro.
I think, some of the systems are the same as offered at www.zipsignals.com. You can have a look there for performance for longer time backward. Maybe this is also a hint to exepected price, hyperion for example is 125USD per month.

Have a great day
Falk
« Last Edit: January 20, 2011, 09:51:22 PM by fpu »


Offline freedomfx

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 23
Re: Forex Accurate
« Reply #8 on: January 21, 2011, 06:24:20 PM »
I read somewhere at the affiliate page, the price around $49. I'm not sure if it's a single system the complete systems.

First time I installed the Beta Tester, and connected my account onto the master account, the screen show some information. What does it mean with [X]-red,['+] orange or [V]-green marks at the master trades  ???

Offline vernon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • Forex Accurate
Re: Forex Accurate
« Reply #9 on: January 24, 2011, 07:55:58 AM »
The information explains the master account open trade compare to your current trade.
[X] means the open trade price already too far away from the current price, you need to wait the next trade or wait the price retrace back, [V] means trade already executed in your account.

Offline bobby1971

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
Re: Forex Accurate
« Reply #10 on: January 26, 2011, 08:18:54 PM »
I have some good trades with Zeus but have small loss on Samson. It seems the market too volatile this week. I hope next week should be trending again. There are several new trading systems, Corona seems interesting. I hope they released it soon.
« Last Edit: January 26, 2011, 08:35:55 PM by bobby1971 »

Offline freedomfx

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 23
Re: Forex Accurate
« Reply #11 on: January 27, 2011, 11:34:18 PM »
After several days using their software, I started to understand it  ;D. The trading execution is very fast, I also found that it's very easy to compare my trades with their trades since they posted the results real time as soon as the trades closed and I can see the open position at the master account directly  in my trading screen.  :D
« Last Edit: January 28, 2011, 02:25:52 AM by freedomfx »

Offline dencor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 471
Re: Forex Accurate
« Reply #12 on: January 30, 2011, 02:01:42 PM »
Ongoing Review:  I have been trading "Goliath", per their email recommendation,  for 8 trading days.  Copier Functionality:  This has been the most functional trade copier software I have ever used.  Other signal providers could certainly take a lesson from these guys.  Signal Quality:  On my Demo $4000 acct, I am down over 1000 pips  :o, (25%/$1-pip).  This was suppose to be one of the more "stable" accts!!  Granted, Jan has been a tough month but I expected a little better quality from  "manual" type signals.  I still have some time left for beta testing and hope to see some more positive results.  May consider trading "portfolio" if it becomes an option.

Offline vernon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • Forex Accurate
Re: Forex Accurate
« Reply #13 on: January 31, 2011, 06:47:37 AM »
Our Goliath took a hit last week. It dropped 10%/$1-pip on our master account, since our recommendation is $10,000 for mini lot-size or $1,000 per 0.01.

But the other trading systems can compensate the losses as you can see at last week comparison chart below (Goliath is the green line) :



We continue monitoring each trading system performance.

We also extend the beta tester period to Feb 24, 2010 since we received several beta tester application last week. And trading the portfolio is possible in another 1-2 weeks.
« Last Edit: February 03, 2011, 07:14:59 PM by vernon »

Offline dencor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 471
Re: Forex Accurate
« Reply #14 on: January 31, 2011, 12:23:18 PM »
Hi Vernon, good to see ya on the forum!  Just a couple of footnotes on my last review:  My goals during this beta test are two-fold.  First, to test the copier functionality.  So far I am totally impressed!  Second, I am trying to determine if this service would be worthwhile to run on a $1000 (10,000 penny) micro acct.  Unfortunately, my broker does not offer a "demo" micro acct, so in reality, I would only be down $100 (10%).  With 500/1 leverage, I'm betting I can run a "portfolio" without getting into a margin call situation.  Since the price of this service is yet to be revealed, I will continue to play along.  ;D

 

browse forum