collapse

Author Topic: Which broker(s) are you using?  (Read 101502 times)

Offline someguy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 809
    • What to do...
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #15 on: June 23, 2009, 10:09:58 AM »
RIGHT NOW!  if you hurry,  you can get a BETA account!

On the MBTrading web page it says Beta application is closed. Do you have another way?

Offline bmakir

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #16 on: June 28, 2009, 05:22:31 AM »
I use ITFX and am well satisfied with them.  Their spreads are fixed, but they do charge a $10 commission per full lot (prorated).  They provide good service and send withdrawals via the same route used to fund an account.

Offline ninaforex

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 7
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #17 on: June 28, 2009, 06:07:18 AM »
I have tried FXDD, Interbank, Alpari US, Alpari UK and FXCBS. Where Fapturbo & Megadroid is concerned, I'm ALL for FXCBS! Their commission is only 0.80 cent per 1 mini lot and they take lots of trades per week. For June 09 alone, this broker picked up 32 FAPT EURCHF trades trading Tue - Fri only.

Alpari UK came second with 26 trades.

I'm also running Euroblaster on Alpari US and UK and surprisingly, Alpari US is picking up more trades than its UK counterpart! So far 100% profit for June 09. I have just opened FXCM and will see how it runs on FAPT and megadroid.

Cheers Roboteers! ;D
« Last Edit: June 28, 2009, 06:57:51 AM by ninaforex »

Offline gctex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #18 on: July 01, 2009, 04:34:59 AM »
Hi all,

Forex newbie here :)

I just installed FAPT and opened a couple of demo accounts with FXCBS & ForexMeta. Ninaforex's last post was very informative.

I wish someone comes up with a spread sheet of various brokers that shows their fees / charges / commissions / swaps (hidden or stated). Other relevant details can also be included.

Any thoughts?

-Gctex

Offline BabyTrader82

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 19
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #19 on: July 05, 2009, 07:07:31 PM »
ninaforex,

im suprised to see that you sid fxcbs is a good broker as i have just opend a demo account with them and saw the spread are like 15 (EURUSD) and 20 (GBPUSD) !!! Isnt that too high to begin with???? Correct me if im wrong, as im just a newbie.

thanks,
babytrader82

Offline Forexsnipper

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #20 on: July 15, 2009, 01:08:30 AM »
JADEFX at http://www.jadeinvestments.com


This guys are really great. i have a LIVE account with them and you get very low institutional Spreads, scalping and Hedging. Their commission are really Low compared to other Pure STP Brokerage with institutional Spreads.
 

 ;D


Offline Rappaport

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 22
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #21 on: July 15, 2009, 11:22:13 PM »
I am with Forex-Metal. Almost a year live trading, no problems encountered. I think they're worth to be added to your list.

Offline MDunleavy

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 112
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #22 on: July 17, 2009, 03:22:11 PM »
I've found good explanation how to select the right metatrader 4 brokerage firm. I think, this info would be interesting for all forex traders. I use scalping strategies and I had to change a lot of brokers before I found this information. See iticsoftware.com or BJF Trading Group
(How to select right FOREX  brokerage firm for you strategy: scalping, hedging etc.)
« Last Edit: August 19, 2009, 06:57:12 AM by MDunleavy »
FOREX MetaTrader Expert Advisors
Point & Figure +00+ Chart in Forex

Offline jamesfrance

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 1238
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #23 on: July 18, 2009, 08:08:43 PM »
ninaforex,

im suprised to see that you sid fxcbs is a good broker as i have just opend a demo account with them and saw the spread are like 15 (EURUSD) and 20 (GBPUSD) !!! Isnt that too high to begin with???? Correct me if im wrong, as im just a newbie.

thanks,
babytrader82

I think you will find that the spreads were 1.5 and 2.0
Remember it's a 5 digit broker so the last digit is a fraction


Offline kaysiekoala

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 13
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #24 on: August 01, 2009, 11:24:56 AM »
Hi all
Have bought Ivybot who recommend as broker either Forex Meta or BasicFx - does anyone have any info on either of these as Ivybot recommends either of these as they are 4 digit brokers - I am currently using AlpariUK.  Have read posts here and see some people are using 5 digit brokers and changing some details but if a 4 digit broker is better....
Thanks
Kaysiekoala

Offline jaerich

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 37
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #25 on: August 04, 2009, 02:34:09 AM »
Kindly add InstaForex up in the list.  ;)

Offline Merchantprince

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • Merchantprince
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #26 on: August 06, 2009, 09:22:46 PM »
Does anyone use Zecco.com? They use the same ForexTrader software that Forex.com uses and I'd opened an account with Zecco a little while back when I flirted with the idea of stock trading (then forex came along and swept me off my feet!).
-- John

"Just remember what ol' Jack Burton does when the earth quakes, the poison arrows fall from the sky, and the pillars of Heaven shake. Yeah, Jack Burton just looks that big old storm right in the eye and says, 'Give me your best shot. I can take it.'"

Offline PIPWranglers

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #27 on: August 09, 2009, 09:29:47 PM »
If you might add "MB Trading Futures, Inc., several of us are trading forex with them.  Thanks for all your assistance in our trading adventures.

Offline skybiz007

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #28 on: August 18, 2009, 11:11:03 PM »
 Thinking about going with GO MARKETS  would like to know if anybody has had any good or bad  results from dealing with these people ?????? I have there demo and Fapturbo works great on it and my manual scalping system works great also. Would like to go live with them but I thought I would check to see what the forex family had to say first... Thank you    Richard

Offline monk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 9
Re: Which broker(s) are you using?
« Reply #29 on: September 10, 2009, 12:57:18 PM »
I use Alpari UK, Tadawul FX, FXDD, Forex4you.
I dislike NWFB and FXOpen, I had bad emotions using them.

 

browse forum

* Recent Posts

Re: Forex Manager DBA by petersurrey
[Today at 09:45:56 AM]


Re: Forex Manager DBA by ahtiong
[Today at 07:46:26 AM]


Re: Darwins by petersurrey
[Today at 04:21:09 AM]


Re: Forex Manager DBA by petersurrey
[Today at 03:53:44 AM]


Re: Forex Manager DBA by alaali
[Yesterday at 10:41:20 PM]


Re: Forex Manager DBA by eusergio
[Yesterday at 10:39:42 PM]


Re: Forex Manager DBA by oportunis
[Yesterday at 10:24:50 PM]


Re: Forex Manager DBA by alaali
[Yesterday at 10:10:09 PM]


Re: Forex Manager DBA by gabjib
[Yesterday at 05:21:29 PM]


Re: Pegasus FX by Pegasus FX
[Yesterday at 11:25:57 AM]