collapse

Author Topic: MT4 Build 445  (Read 5756 times)

Offline 999cjb

  • Gold Vendor
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 6291
    • Easy Forex - No Hype No Pressure
Re: MT4 Build 445
« Reply #15 on: November 20, 2012, 04:52:58 PM »
And do you receive signals with this build? How is that synchronisation happen with the signal provider ? It's a bit confusing to me.

I think the idea is for you to send MT4 signals to your MT5 account.

I also think it's a complete waste of time & space.  ::)

Offline Slamjack

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 36
Re: MT4 Build 445
« Reply #16 on: November 21, 2012, 10:15:03 PM »
This MT4 is using much more memory, don't you think ?

Offline 999cjb

  • Gold Vendor
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 6291
    • Easy Forex - No Hype No Pressure
Re: MT4 Build 445
« Reply #17 on: November 28, 2012, 02:24:53 PM »
This MT4 is using much more memory, don't you think ?

It is probably using more than previous builds due to the need to have all those daft signals cluttering things up. But not a great deal more from what I have seen so far.

Offline 999cjb

  • Gold Vendor
  • Hero Member
  • ****
  • Posts: 6291
    • Easy Forex - No Hype No Pressure
Re: MT4 Build 445
« Reply #18 on: December 17, 2012, 01:20:27 PM »
Apart from having IMO a useless Signals provision, there now seems to be another problem.

Sometimes you get a message in your Journal saying

Signal - failed parse json data

This seems to be a Java error in the MT4 code relating to this new signal "service".

Oh well, perhaps they'll fix it in the next release.  ::)

Offline user456

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 1082
Re: MT4 Build 445
« Reply #19 on: March 22, 2013, 04:22:22 PM »
yes this signal thing is very annoying. And of course you cant turn it off. I am getting this error as well  :-\

 

browse forum