collapse

Author Topic: Axitrader  (Read 5473 times)

Offline Zab8

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Axitrader
« Reply #15 on: January 03, 2019, 11:19:54 PM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

Offline reinerh

  • DonbonsPrivateGroup
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2755
Re: Axitrader
« Reply #16 on: January 03, 2019, 11:53:59 PM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

whats the problem, you have plenty other life servers you can connect.

Offline Humble Trader's Fx

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 1446
Re: Axitrader
« Reply #17 on: January 04, 2019, 01:18:40 AM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

whats the problem, you have plenty other life servers you can connect.

My live accounts are o.k.

Contact support and chat with Axi.

Regards,
HumbleTrader
We humbly approach the Forex Market and take only what is earned through our hard work and intelligence.


Offline Zab8

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Axitrader
« Reply #18 on: January 04, 2019, 05:34:38 AM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

whats the problem, you have plenty other life servers you can connect.

Apparently, you cannot change servers of live accounts unless you open a new one. This can also be because it's connected to Zulu as a Trader account.

Offline Zab8

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 25
Re: Axitrader
« Reply #19 on: January 04, 2019, 05:38:37 AM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

whats the problem, you have plenty other life servers you can connect.

My live accounts are o.k.

Contact support and chat with Axi.

Regards,
HumbleTrader

Yes, I'm in contact with support. They wanted me to run a few diagnostic tests, and claim the issue is probably with my VPS (which is working just fine).

Just wanted to check if anyone else was having the same issue.

Thanks

Online Nasdaq100

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 391
Re: Axitrader
« Reply #20 on: January 04, 2019, 06:32:27 AM »
Why don't you just open your account from your own personal PC then? That should easily rule out the VPS BS if the problem is still there.

Offline reinerh

  • DonbonsPrivateGroup
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2755
Re: Axitrader
« Reply #21 on: January 04, 2019, 08:40:21 AM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

whats the problem, you have plenty other life servers you can connect.

Apparently, you cannot change servers of live accounts unless you open a new one. This can also be because it's connected to Zulu as a Trader account.

that makes sense.

try from home pc, to rule out vps.

might be a firewall issue.

Offline Managedforexltd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
    • ManagedForexLTD
Re: Axitrader
« Reply #22 on: January 04, 2019, 02:41:01 PM »
I have two accounts with AxiTrader using servers US03-Live and US02-Live.

Both servers appear to be down and they have no idea how to fix the issue.
Anyone else having issues connecting to their live accounts at Axi?

whats the problem, you have plenty other life servers you can connect.

My live accounts are o.k.

Contact support and chat with Axi.

Regards,
HumbleTrader

Yes, I'm in contact with support. They wanted me to run a few diagnostic tests, and claim the issue is probably with my VPS (which is working just fine).

Just wanted to check if anyone else was having the same issue.

Thanks

Best thing to do in VPS , when you click the MT4 icon, right click "run as administrator".
Failing that, get the IP address from support of the trading server and insert in the server field.

 

browse forum

* Recent Posts

Re: Outsidethebox HK Signals & PAMM funds by SJWkiller
[Yesterday at 05:24:40 PM]


Re: Pegasus FX by nwboater
[Yesterday at 01:52:31 PM]


Re: Your favourite car? by 2cuteEssence
[Yesterday at 11:12:10 AM]


Re: The Most Common Forex Myths by Loperte
[Yesterday at 09:32:09 AM]


Re: Pegasus FX by Pegasus FX
[Yesterday at 07:55:47 AM]


Re: Pegasus FX by nwboater
[Yesterday at 01:59:30 AM]


Re: Pegasus FX by Pegasus FX
[Yesterday at 01:31:24 AM]


Re: Outsidethebox HK Signals & PAMM funds by reinerh
[April 19, 2019, 05:48:27 PM]


Re: Outsidethebox HK Signals & PAMM funds by fxtyrant
[April 19, 2019, 04:10:22 PM]


Re: Outsidethebox HK Signals & PAMM funds by Nasdaq100
[April 19, 2019, 03:44:18 PM]