collapse

Author Topic: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)  (Read 25062 times)

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #120 on: January 04, 2020, 01:35:50 PM »
Hey, can you help me to install this software on my Hotforex platform? Will it work on MT5 too?

System is designed for MT4, so it wiill not work with MT5.

Offline petersurrey

  • DonbonsPrivateGroup
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 1162
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #121 on: January 05, 2020, 02:56:01 AM »
IMO there should be a lifetime guarantee with EA's  - usually it ends up costing the client not only the cost of the EA but a considerable amount of his/her life savings after it collapses. EA's should also have a minimum of one years verfied live trading track record, although even this is way too short for most. Overall the provider should be able to prove that it is profitable, and that he has sufficient funds and backing to refund his clients if it isn't. To have one EA collapse and not offer your clients a refund is appalling service -  forexcyborg doesn't appear to have had the same issue trading the same market.

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #122 on: January 05, 2020, 08:26:31 PM »
IMO there should be a lifetime guarantee with EA's  - usually it ends up costing the client not only the cost of the EA but a considerable amount of his/her life savings after it collapses. EA's should also have a minimum of one years verfied live trading track record, although even this is way too short for most. Overall the provider should be able to prove that it is profitable, and that he has sufficient funds and backing to refund his clients if it isn't. To have one EA collapse and not offer your clients a refund is appalling service -  forexcyborg doesn't appear to have had the same issue trading the same market.

Nobody will give you lifetime guarantee for EA. I am continuing to support all EA's, but I have stoped to sell new copies. What a problem? EvoNightEA had an amazing 1.5 year monitoring, but I have been using EA over 2.5 years and got stable profit... People purchased the adviser because of the excellent trading history, but the market has changed - night scalping crashes. This is not my fault. When trading Forex, you take risks and understand how risky this market is. All come with one goal: make a profit. That is, you think that if you came to the casino and lost, you will come to the cashier and they will return the money to you? I always maken discounts for my customers, but I will never guarantee you future results...

Offline laracroft

  • DonbonsPrivateGroup
  • Full Member
  • *
  • Posts: 108
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #123 on: January 08, 2020, 05:11:50 PM »
Hi Ivan, I purchased your EA on the occasion of the black friday and I am using it on a real ICMARKETS account.
I would like to know what is the level of risk you use on your reference account on Autotrade

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #124 on: January 08, 2020, 05:50:40 PM »
Hi Ivan, I purchased your EA on the occasion of the black friday and I am using it on a real ICMARKETS account.
I would like to know what is the level of risk you use on your reference account on Autotrade

Hi, thank you!

I am using default risk 1% at all my accounts. If you use few EA and you have big account, you can reeduce risk to 0.5%.

Offline laracroft

  • DonbonsPrivateGroup
  • Full Member
  • *
  • Posts: 108
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #125 on: January 09, 2020, 07:53:35 AM »

Hi, thank you!

I am using default risk 1% at all my accounts. If you use few EA and you have big account, you can reeduce risk to 0.5%.

Now I have four positions open on eurjpy from the same system (Momentum Classic M30). If I set the 1% risk level, would the maximum loss be 1% for each position (i.e. 4% in total) or 1% for all four positions?

Offline drunkfx

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 853
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #126 on: January 09, 2020, 08:25:44 AM »
How can I use this EA on my Hotforex platform?

Offline reinerh

  • DonbonsPrivateGroup
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2829
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #127 on: January 09, 2020, 08:46:36 AM »
How can I use this EA on my Hotforex platform?

you buy it, then install it as per instructions, easy peasy.

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #128 on: January 09, 2020, 12:49:29 PM »

Hi, thank you!

I am using default risk 1% at all my accounts. If you use few EA and you have big account, you can reeduce risk to 0.5%.

Now I have four positions open on eurjpy from the same system (Momentum Classic M30). If I set the 1% risk level, would the maximum loss be 1% for each position (i.e. 4% in total) or 1% for all four positions?

Max Loss will be 1% for all positions :)

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #129 on: January 09, 2020, 12:50:49 PM »
How can I use this EA on my Hotforex platform?

Yes, just buy and install. At mql5 market iis available FAQ: just few steps.

For Donna's users available discount $50 for Momentum Classic ;)

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #130 on: January 23, 2020, 03:43:56 AM »
Dear friends, now is available Limited version of the system - Momentum Open. Unlike Momentum Classic, Momentum Open have opened inputs. As a result, you can optimize your own presets, add new pairs, timeframes and etc. Also Momentum Open include 2 preset packs: Standard from Momentum Classic and Special Preset Pack for Momentum Open. You can get more info at Product Page:

https://www.mql5.com/en/market/product/44547#!tab=comments&page=1&comment=14269062

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #131 on: February 01, 2020, 07:24:13 PM »
Momentum Classic continue to make profit ;) 9 month live results. I sure, results are very good:




Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #132 on: February 14, 2020, 02:07:12 PM »
Momentum Classic - Stable and Conservative perfomance during 10 months at Live. The implementation of the new Trailing Stop mechanism has significantly reduced risks and made a profit even on slow trends and impulses.

http://www.myfxbook.com/members/autotrade/momentum-classic/3310401

Product page: https://www.mql5.com/en/market/product/25517

Offline laracroft

  • DonbonsPrivateGroup
  • Full Member
  • *
  • Posts: 108
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #133 on: February 28, 2020, 05:20:33 PM »
@ivanvp

I am using Momentum Classic on my real ICMARKETS account and the results are good and comparable with those of the official account.
I would like to know if it is possible to use MC with the American equity indices (DJ and S & P500) which in these days are subjected to very strong volatility and impulses.

Offline ivanvp

  • Verified Vendor
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 182
Re: Momentum Classic Price Action (via MQL5.com)
« Reply #134 on: February 29, 2020, 12:16:18 PM »
@ivanvp

I am using Momentum Classic on my real ICMARKETS account and the results are good and comparable with those of the official account.
I would like to know if it is possible to use MC with the American equity indices (DJ and S & P500) which in these days are subjected to very strong volatility and impulses.

I have tested Momentum Open with the CFD (SPX500 and DAX30). Perfomance not very good and I afraid SPX500 can be overfitted...

Here is another one Momentum Classic monitoring. At this one account is working Momentum Open with the Momentum Classic preset pack. But at this account I can close some orders manually:

« Last Edit: February 29, 2020, 12:18:58 PM by ivanvp »

 

browse forum

* Recent Posts

Re: FX Autotrader Elite by FLechdrop
[Today at 02:46:21 PM]


Re: Bitcoin Discussion by Eliza Abrams
[Today at 02:14:13 PM]


Re: EUR/USD by Eliza Abrams
[Today at 02:03:52 PM]


Re: FX Autotrader Elite by diyforexskills
[Today at 01:53:53 PM]


Re: FX Autotrader Elite by diyforexskills
[Today at 07:35:16 AM]


Re: How can I learn Forex? by fxopen78
[Today at 12:03:00 AM]


Re: FX Autotrader Elite by FLechdrop
[Yesterday at 02:47:29 PM]


Re: EUR/USD by Eliza Abrams
[Yesterday at 01:59:24 PM]


Re: FX Autotrader Elite by diyforexskills
[Yesterday at 11:18:14 AM]


Re: How can I learn Forex? by drunkfx
[Yesterday at 05:45:51 AM]